Karina Kambulova

Karina Kambulova & Charlie Bo

Over het evenement

07

May

Zangeres Karina Kambulova en pianist Charlie Bo Meijering nodigen u van harte uit voor een muzikale reis door Duitsland, Engeland en Frankrijk. Ze brengen een divers programma ten gehore met werken van Liszt, Kurt Weill en Brahms. Ook zal Charlie Bo het publiek verrassen met prachtig pianosolowerk.U zult gegarandeerd met volle teugen genieten!

Charlie Bo Meijering zat als vierjarige thuis in de woonkamer te tekenen, onder de componeertafel van zijn vader. Uit luidsprekers klonken onophoudelijk vers geschreven composities. De ruimte was gevuld met kunstboeken van Charlie Bo’s schilderende moeder. Daar bladerde hij dagelijks doorheen en haalde er inspiratie uit voor zijn eigen tekenwerk. De kiem was gelegd voor een ontembare muzikale en beeldende passie. De reeds in huis aanwezige piano bleek het uitgelezen instrument om de muziek na te spelen.

charlie bo

Inmiddels geeft Charlie Bo pianorecitals met animaties en zelfgemaakte projecties in het Concertgebouw, Tivoli Vredenburg en Oosterpoort.

Naast zijn liefde voor de piano heeft Charlie zich verdiept in de beiaard. Als pianist is hij gespecialiseerd in liedbegeleiding. Samen met bariton Vincent Kusters vormt hij een vast duo. Zij hebben meerdere prijzen in de wacht gesleept, zoals de Vrienden van het IVC-prijs (2019), het Robert Schumann-Wettbewerb (2021), de Johann-Max-Böttcher-Preis (2021), het Young Artists Platform (2021) en de prijs voor de beste Schubert-Lied-interpretatie (2022). Zij hebben opgetreden tijdens het Internationaal Liedfestival Zeist, Oxford Lieder, op Radio 4 en in het Muziekgebouw aan ‘t IJ.

Charlie Bo is vaste pianist bij De Nationale Opera, werkt als correpetitor bij het Conservatorium van Amsterdam en is regelmatig te zien in Maestro van AVROTROS.


7 Mei 2023 VAN 17.00 tot 18.00  

Breusterstraat 27,
6245 EH Eijsden  

Kaartjes € 25,-  | verkrijgbaar door contact met mij op te nemen.    

Karina heeft op onze bruiloft gezongen en ook op ons personeelsfeest. Een ongelofelijke belevenis die we nooit meer zullen vergeten. Een prachtige stem geweldige performance.

Boris Simic

Overweldigend geluid. Geweldige persoonlijkheid. Een genot om te horen zingen. Simpelweg een prachtige artiest.

Richard Versteeg

I really enjoyed working with Karina for a very long time. Wonderfull personality and a amazing rich and worm voice. Excellent mezzo soprano that amazes me every time. A pleasure to work with.

Eduard Costa

Karina inmiddels tal van keren zien optreden en toch sta ik telkens weer opnieuw versteld van het overweldigende mooie en warme geluid. Kippenvel!

Rens De Jong / Bezoeker